luni, 15 februarie 2010

Saint Valentine's

Si iar a trecut pe langa noi un Saint Valentine's Day...Inimioare de plus, felicitari in versuri, emisiuni tematice...si lista poate continua. Nu am nimic impotriva iubirii, dimpotriva, chiar imi place sa fiu indragostita. Am ceva, insa, impotriva artificialului si a gesturilor fortate. Sincer, de ce as vrea sa fixez o zi in care sa imi exprim sentimentele, ducand totul pana la extrem?

Am citit un articol despre doi indragostiti care planuisera sa ia cina in fata laptopului de Sfantul Valentin. El era plecat cu afaceri in Germania, ea ramanea acasa. Avand totusi la dispozitie tot restul anului pentru cine romantice, considerau ca ar fi o drama ca in ziua ,,magica,, de 14 februarie sa fie separati. Asa ca fiecare urma sa mearga intr-un restaurant, cu laptopul la pachet, pentru a se privi gales sub privirile amuzate ale chelnerilor. Citind stirea, imi si imaginam cum ii va tremura ospatarului mana de ras in timp ce va turna sampanie in paharul unuia din porumbei si il va vedea pregatindu-se sa ciocneasca cu monitorul.

Concluzia? Oameni buni, incercati sa iubiti real si neconventional. Daca simtiti ceva, aratati asta zilnic si nu asteptati sa spuneti ,, te iubesc ,, in acelasi timp cu o gloata orbita de marketing. Ce ziceti, incercam la anu'? :)

4 comentarii:

  1. :) De acord cu tine, Adina. Intotdeauna imi simt inima stransa in preajma Zilei Indragostitilor din cauza acestor manifestari ce, trebuie sa recunosti, in urma cu cativa ani, cand eram noi in liceu, erau mult mai agresive. Imi spunea cineva ca in America Valentine's Day e de fapt o zi a iubirii in general, in care daruiesti cadouri tuturor celor dragi: parintilor, fratilor, prietenilor, iubitului. Mi se pare mult mai ok asa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Amen to that, vorba americanului, ca tot e in trend. Totusi, parca anul asta nu a mai fost asa de rau ca in alti ani...probabil ca din cauza vremii urate de afara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine zis! trebuia sa o spuna cineva, sa ne deschida cineva ochii.

    RăspundețiȘtergere
  4. anul asta m-a scapat dumnezeu de manifestari si dulcegarii prin preajma-mi.nu am vazut nici macar magazine decorate,dar asta fiindca am fost fortata sa stau la domiciliul meu sau al altora din cauza vremii..urate.macar asta a stricat sarbatoarea bastarzilor norocosi:D.oricum faza cu laptopul ,nota 10 pt creativitate.pornito impotriva traditiilor:)).maine poimaine ii demontezi pe mos craciun si iepurasul de pasti si le iei bucuria de sub nas mamelor si sotiilor neglijate care primesc flori de 8 martie.daca vrajitoarele au o zi pe an numai a lor,nu merita si dragostea una?cat despre marketing ,cine e prost cumpara ,cine nu merge la film si face vanzare florariilor.mare complot:)).Nu avem si noi ,oamenii stresati si ocupati din sec XXI ,nevoie de o sageata in cur de la cupidon din cand in cand?

    RăspundețiȘtergere

Diplome și coronițe

  Nu-mi aduc aminte dacă mi-am dorit neapărat coroniță după ciclul primar. În I-IV luam premii în fiecare an, apoi am ajuns la o școală unde...